Q & A

F A Q

Frågor & svar

När ska vi boka vår gravidfotografering? Vad kostar en nyföddfotografering? Vad ska vi ha på oss på fotograferingen? Erbjuder ni presentkort?

Här hittar ni svar på dessa och många andra frågor!

GRAVIDFOTOGRAFERING Q&A

Absolut! Du är välkommen att boka din gravidfotografering så snart som möjligt för att få större chans att få tiden som passar för din graviditet. Jag har möjlighet att ta emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad och vissa månader är extra populära och bokas upp två-tre månader i förväg. 

Generellt, rekommenderar jag att lägga din fotografering när du är i vecka 28-32. Så länge du är bokad är jag flexibel med dag och tid för din fotografering.

Efter fotograferingen får ni se ca 50 bilderna från fotograferingen i ert personliga Art galleri. Jag levererar en mix av svart-vita bilder och bilder i färg. Jag vill kunna ge er variation i era bilder.  

Ni har möjlighet att antingen köpa enbart digitala filer, ELLER göra eget paket: en tavla/ ett album + ALLA digitala filer.

Här är en länk till min produktmeny där ni hittar alla produkter, tjänster och paket som jag erbjuder. 

Fotograferingsavgiften är 995 kr och ska vara betald innan fotograferingen. 

ELLER göra eget paket: välja en tavla/ett album + ALLA digitala filer (kika på sidan 2-3 i produktmenyn eller i den bifogade filen). Paket är naturligtvis mer förmånliga. Fotograferingsavgiften är 995 kr och ska vara betald innan.

Vi erbjuder möjligheten att dela upp betalningen utan extra kostnad. Det brukar vara uppskattad av våra kunder och ger de möjlighet att både få fantastiska bilder och behålla sin budget. 

Under konsultationen inför fotograferingen går jag igenom vilka kläder är bäst att undvika, och vilka tvärtom kommer att framhäva på bilderna din vackra siluett.

Dessutom har jag ett urval av gravidklänningar och kjolar som tillsammans med dina egna kläder kommer att skapa din unika look.

   

Ja! Det ingår alltid 2 ombyte i mina paket. Dessutom uppmuntrar jag mina blivande mammor att ha ett eller två ombyte för att det skapar variation i dina bilder.  Jag har ett urval av gravidklänningar och kjolar som tillsammans med dina egna kläder skapar dina unika looks.  

Du kan känna dig lite obekväm i din gravida kropp, men jag lovar att du kommer älska dina bilder. Jag gör allt för att du ska minnas hur vacker och stark du var. 

Fotograferingen äger rum i en vacker utomhus miljö. Jag har ett urval av fantastisk vackra platser runt Göteborg oavsett om du har tänkt dig fotograferingen i solnedgången på stranden eller inne i djupa skogar.  

Vad kul! Våra presentkort är en perfekt gåva inte bara på babyshower, men också på dop, namngivningsceremoni, förlovning, bröllop, möhippa eller kalas. Skicka oss ett mail med namn, belopp och adressen vart presentkortet ska skickas och vi ser till att ett lyxigt förpackat presentkort når sin mottagare.

Ni kan vara fler som är med och ni kan ge så mycket eller så lite som ni vill!

NYFÖDDFOTOGRAFERING Q&A

De bästa bilderna på nyfödda tar man när de är, just det, nyfödda – 6 till 14 dagar gamla. Men ni är så klart välkomna med bebisar av alla åldrar. Jag anpassar er fotografering utifrån bebisens ålder.

Min kalender bokas upp snabbt vissa perioder på året. Det kan var bra idé att boka fotograferingen så tidigt som 2-3 månader innan beräknat förlossningsdatum. Då håller jag er bokning och bokar den exakta tiden när ni meddelar att bebisen är född.  

De flesta av våra nyföddfotograferingar äger rum just hemma hos er. Genom åren har jag upplevt att nyblivna föräldrar känner sig tryggare hemma. Att ta sig hemifrån de första veckorna men en nyfödd kan lätt bli ett projekt, rätt så stressigt sådant. Jag strävar efter att skapa lugn under fotograferingen och därför kommer jag hem till er och ha med mig allt som behövs. 

Efter fotograferingen får ni se ca 50 bilderna från fotograferingen i ert personliga Art galleri. Jag levererar en mix av svart-vita bilder och bilder i färg. Jag vill kunna ge er variation i era bilder.  

Ni har möjlighet att antingen köpa enbart digitala filer, ELLER göra eget paket: en tavla/ ett album + ALLA digitala filer.

Här är en länk till min produktmeny där ni hittar alla produkter, tjänster och paket som jag erbjuder. 

Jag brukar fotografera nyfödda antigen utan kläder eller inlindade i olika själar/wraps. Jag har ett stort urval av wraps för både små pojkar och flickor. Välj bland mjuka wraps i ull och spetsiga sjalar i olika farger. Jag har även massor med olika hårband och kransar för små damer.

Och du, glöm inte at ta fram någon speciell filt, klädesplagg eller leksak som jag gärna inkluderar i fotografering. Det kommer att göra era bilder ännu mer meningsfulla om några år.

Fotograferingsavgiften är 995 kr och ska vara betald innan fotograferingen. 

ELLER göra eget paket: välja en tavla/ett album + ALLA digitala filer (kika på sidan 2-3 i produktmenyn eller i den bifogade filen). Paket är naturligtvis mer förmånliga. Fotograferingsavgiften är 995 kr och ska vara betald innan.

Vi erbjuder möjligheten att dela upp betalningen utan extra kostnad. Det brukar vara uppskattad av våra familjer och ger de möjlighet att både få fantastiska bilder och behålla sin budget. 

Utan tvivel! Absolut! Självklart! Detta är ju en väldigt speciell tid så om inte annat gör det för din son eller dotter. Bilderna på de här första dagarna med er bebis och er som nyblivna föräldrar blir en väldigt meningsfylld gåva till ditt barn när han eller hon blir vuxen.

Keep it simple! Välj lugna färger, skippa randiga plagg och plagg med mycket mönster. Glöm inte att strycka alla kläder och se till att ni har ett extra ombyte i fall det händer en “olycka” under fotograferingen. 

Jag reser både inom Sverige och internationellt för mina fotograferingar, men utgår från Göteborg. För fotograferingarna inom 1-2 timmars restid från Göteborg utgår reseersättning på 40 kr/mil. För resor lite längre bort återkommer jag med en offert. 

Vad kul! Våra presentkort är en perfekt gåva inte bara på dop men även på babyshower, namngivningsceremoni, förlovning, bröllop, möhippa eller kalas. Skicka oss ett mail med namn, belopp och adressen vart presentkortet ska skickas och vi ser till att ett lyxigt förpackat presentkort når sin mottagare.

Ni kan vara fler som är med och ni kan ge så mycket eller så lite som ni vill!

Nyfödd fotograferingen tar ca 3 timmar och ge oss tillräckligt med tid för gos, mat och blöjbyte. Ni behöver inte känna er stressade!

Vi rekommenderar att ni ska ta det lugnt inför fotograferingen. Försök att se till att er bebis har vilat och fått mat strax innan fotograferingen. Sovande bebisar är perfekta att fotografera. Vi rekommenderar att inte ha några kläder på bebisen utan virar in honom eller henne i en filt inför fotograferingen: Se även till att ha blöjan lite löst. Detta hjälper att undvika märken på barns känsliga hud och även undvika ett ombyte vilket de flesta nyfödda inte tycker är så jättekul. Vi gör pauser när det behövs för att hålla er bebis nöjd och mätt.


Om er bebis tar napp ha några stycken när till hands under fotograferingen. Ha er bebis torra fläckar, se till att mörja han eller hon innan och även ha hudkrämen nära i fall man behöver smörja mer.


Se till att ni har plockat undan hemma och glöm inte bädda sängen, vi kommer säkert ta några mysiga familjebilder i sängen.

LET’S TALK!

 

De säger att en bild säger mer än tusen ord. Kika runt och känn dig inspirerad. Jag själv och alla som jobbar med mig, älskar fullständigt det vi gör och är jättenyfikna hur vi kan hjälpa just dig!

All kärlek!